Lapmaszkok – a bőrspecialisták

A kiemelkedő minőségű, válogatott hatóanyagtartalmú LAPMASZKOK minden bőrproblémára megoldást jelentenek. A 100%-ban biológiailag lebomló cellulózból készült lapmaszkok 15 perc alatt látványosan javítják a bőr állapotát. 2018 igazi nagyágyúi!

A MADE IN GERMANY minőség nem csak a kész termékre vonatkozik: magát a maszkot is az anyavállalat készíti el egy speciális géppel, hogy a szövetmaszk se tartalmazhasson allergéneket.

Géles textúrája miatt minden bőrtípushoz, akár férfi arckezelésbe is illeszthető. Nyomómaszkként is használható, hatóanyagai ultrahanggal is bevihetőek. Nagyon higiénikus, könnyen használható, így tisztító, savas vagy tűs kezelés után is alkalmazható.

Könnyed, varázslatos illatával minden kezelés része lehet. Egy lapmaszk hatóanyag-tartalmával nem csak az arcot, de a nyakat, dekoltázs, illetve akár a kézfejet is kezelhetjük.

Minden lapmaszkhoz kifejlesztettek egy hasonló hatóanyagtartalmú ampulla koncentrátumot, mellyel a maszkok hatása sokszorosára növelhető. Az ampullákról bővebben itt olvashat ->>>

— Kék orchidea hidratáló lapmaszk hialuronsavval

— Fehér szarvasgomba anti-aging lapmaszk tripeptiddel

— Golden Caviar feszesítő lapmaszk őssejt kivonattal

— De-stress alga lapmaszk érzékeny bőrre ginkgo kivonattal

— Luxus szőlő energia lapmaszk sárkánygyümölcs kivonattal

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.