Repair & Cell – fénykárosodott bőrre

Szakértők szerint a bőröregedés folyamataiért 70%-ban az UV-sugárzás felel. A photo-aging-nek nevezett jelenség többek között a kollagén és elasztin rostokat módosítja a kötőszövetben, károsítja a bőrsejtek magját, a DNS-t, és csökkenti a szövetek védelmi mechanizmusait. A bőr saját őssejtjeinek vitalitása csökken, így regeneráló képessége is romlik.

Normál körülmények között a szervezet egy bizonyos pontig képes az ilyen jellegű károkat kijavítani. A bőr – mint az immunrendszer legerősebb bástyája – a túlzott napozással azonban már nem bír el, megroppan, elveszíti rugalmasságát, feszességét, ráncok és foltok jelennek meg rajta. A BIODROGA felhasználta a fénykárosodással kapcsolatos, több mint 30 éves tapasztalatát és kutatását, és megalkotta a REPAIR+CELL PROTECTION termékeket. Az alpesi rózsa őssejtje a Szépség Oscar-díjas Repair-komplex-szel és az ectoinnal tökéletes koktélt alkot.

Ezeket az újgenerációs hatóanyagot olyan összetevők egészítik ki, mint a peptid-komplex és a szőlőmagolaj. A peptid-komplex serkenti a kollagén szintézist, amivel a bőr feltöltődik és fiatalossá válik. Az A-,E- és B6.vitaminban, illetve telítetlen zsírsavakban gazdag szőlőmag olaj táplálja és puhává varázsolja a bőrt.

A készitmény tökéletes kiegészitője lehet a De-Stressz alga ampulla koncentrátum és lapmaszk. Az ampulláról itt ->> a lapmaszkról itt ->> olvashat bővebben.

— Nappali krém 15 faktoros védelemmel

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.