Perfect Age Formula – varázslat 50 felett

A menopauza minden nő számára az élet újratervezésének ideje, melyet nagyban befolyásol a hormonális egyensúly változása. A hormonok biokémiai hírvivők, melyek bizonyos testfunkciókat szabályoznak. A bőrben ezek a hormonok katalizátorként működnek, amelyek például stimulálják a kollagén termelést, elősegítik a sejtek osztódását, valamint stimulálják a mikrokeringést, ami a sejtek optimális táplálását és oxigén felvételét javítják. A hormonok emellett a bőr faggyútermelését és hidratáltságát is befolyásolják.

Az eredmény: a bőr elveszti rugalmasságát, tartását, és megadja magát a gravitációs erőnek. Az orca, áll, nyak területe megereszkedik, a fiatalos V (V-forma) egyre szögletesebb arcra (A-forma) vált. Persze ezek a természetes folyamatok nem teljesen elkerülhetők. Azonban a jelenség teljes elfogadása helyett a bőr megjelenésén javítani tudunk a megfelelően megválasztott ápoló termékekkel. Az idő jelei ellenére az érett bőr tökéletes is lehet – tökéletes az Ön korához.

A PERFECT AGE FORMULA bőrápoló termékcsalád tagjai ellensúlyozzák ezt a jelenséget és V-emelő lifting hatást fejtenek ki. A gondosan válogatott összetevők erősítik és átalakítják az bőr szerkezetét, serkentik a kollagén szintézist, megakadályozzák a rugalmasságvesztést és stabilizálják az érett bőr nedvességegyensúlyát.

A termékcsalád igazi „celeb” összetevője a barátcserje kivonat. Sok nő, akik menstruációs vagy változókori problémával szenvednek, ehhez az igazán innovatív összetevőhöz fordulnak. A kiemelkedően hatásos biopeptidekkel, moha kivonattal és hialuronsavval olyan koktélt alkotnak, ami a legütősebb fegyver az A-forma elkerüléséhez. A kutatások eredménye egy látványos, gyorsan felszívódó, kellemes illatú termékcsalád.

  • – 24 órás krém normál bőrre
  • – 24 órás krém száraz bőrre
  • – Anti-age szérum
  • – Szemápoló krém

Júniustól Magyarországon is kapható!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.