Men – férfiak bőrápolása

A férfiak szarurétege kb. 20%-kal vastagabb, mint a nőké, több kollagént tartalmaz, és kevésbé érzékeny a környezeti behatásokra, lassabban alakulnak ki ráncok. Bőrük zsírháztartása is más, így nem szárad ki olyan könnyen, és általában zsírosabb. De amikor az öregedés folyamata beindul, az sokkal gyorsabb, mint a nők esetében. Gyakran jelennek meg komedók, tág pórusok, és a szakáll területén gyulladások.

A fiatal és sportos férfi már ápolja magát és bőrét, sokszor visel többnapos, trendi borostát, ami ugyancsak ápolásra szorul. Neki lett kifejlesztbe a hidratáló fluid. Az igényes, érett férfi már nem elégszik meg a hidratálással. Ő az idő nyomait szeretné eltűntetni, ami elsőként a szem körül jelenik meg. Az ő terméke az anti-age krém.

Az innovatív Smart Calm-komplex zöldalga, tulsi (indiai bazsalikom) és máriatövis virág kivonatát tartalmazza, nyugtatja a bőrt és megerősíti védelmi rendszerét. Az avokádó olaj A-, D- és E-vitaminokkal és lecitinnel és  látja el az akár extrán érzékeny bőrt, csökkenti a húzódást és a kiszáradás okozta ráncokat.

A férfi ápoló család 2004-ben elnyerte a Diplome d’Honneur des Congres elismerést (Franciaország), „Ázsia Gyöngye Díjban” részesült az év férfi termékeként (Hong Kong, 2009) és „Spa China Award” díjat kapott, mint az év terméke (Kína, 2011).

— Hydra Power Hidratáló 24 órás fluid

— Anti-age Age Fight arc- és szemápoló krém

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.