Termékpaletta

A BIODROGA fejlesztői a kezdetektől az átjárhatóságot tartják szem előtt. Nincsenek fix kezelési csomagok, dobozok, a kezelés alatt a kozmetikus választja ki a megfelelő anyagokat a vendég igényeit szem előtt tartva. Így szinte végtelen számú kezelés hozható létre.

Termékpalettánk folyamatosan megújul: vannak alap termékek, melyek állandóak, illetve a folyamatos fejlesztés eredményeképpen évente több újdonságot vezetünk be, beillesztve a kezelési metódusokba. Anyavállalatunk az állandó készítményeket is továbbfejleszti, hogy minden termék a legfejlettebb technikával a legmodernebb hatóanyagokkal készülhessen el.

A készítmények mindegyike “házon belül”készítve, gyógyszerészeti minőségben kerül a tégelyekbe, így biztosítva a Made in Germany minőséget. A vállalat nem alkalmaz állatkísérleteket, illetve készítményeinél törekszik a természetes összetevők, csomagolóanyagok felhasználására.

Minden termék parabén- és ásványi olaj mentes, kiemelkedő százalékban tartalmaz növényi hatóanyagokat, kivonatokat, biotechnológiai összetevőket (peptidek, őssejtek).

A BIODROGA INSTITUT termékpalettáján található készítmények alkalmasak ultrahangos, illetve iontoforézis kezelésekhez.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.