Perfect Age V-lifting kezelés workshop

A menopauza minden nő számára az élet újratervezésének ideje, melyet nagyban befolyásol a hormonális egyensúly változása. A hormonok biokémiai hírvivők, melyek bizonyos testfunkciókat szabályoznak. A bőrben ezek a hormonok katalizátorként működnek, amelyek például stimulálják a kollagén termelést, elősegítik a sejtek osztódását, valamint stimulálják a mikrokeringést, ami a sejtek optimális táplálását és oxigén felvételét javítják. A hormonok emellett a bőr faggyútermelését és hidratáltságát is befolyásolják.

Az eredmény: a bőr elveszti rugalmasságát, tartását, és megadja magát a gravitációs erőnek. Az orca, áll, nyak területe megereszkedik, a fiatalos V (V-forma) egyre szögletesebb arcra (A-forma) vált. Persze ezek a természetes folyamatok nem teljesen elkerülhetők. Azonban a jelenség teljes elfogadása helyett a bőr megjelenésén javítani tudunk a megfelelően megválasztott ápoló termékekkel. Az idő jelei ellenére az érett bőr tökéletes is lehet – tökéletes az Ön korához.

A PERFECT AGE FORMULA bőrápoló termékcsalád tagjai ellensúlyozzák ezt a jelenséget és V-emelő lifting hatást fejtenek ki. A gondosan válogatott összetevők és a V-lifing kezelés erősítik és átalakítják az bőr szerkezetét, serkentik a kollagén szintézist, megakadályozzák a rugalmasságvesztést és stabilizálják az érett bőr nedvességegyensúlyát.

A kezelést a Perfect Age és Anti-age Cell termékekkel végezzük. A hatást egy speciális masszázstechnikával és a maszk hatóideje alatt rugalmas mullpólya segítségével fokozzuk. Így egy kezelés után is látványos eredményt érhetünk el. Az 5-6 alkalmas kúra után ez a változás hosszú távra fennmarad – az arc szike nélkül is megőrzi fiatalos V-formáját.

A tanfolyamhoz részletes írásos anyagot adunk, illetve BIODROGA Kezelőkönyvet biztosítunk, melyből hasznos tippeket, kezelési protokollokat sajátíthatsz el, illetve az anyagköltség-kalkulációk segítenek a kezelések beárazásában is.

A tanfolyam díja 10.000 Ft, melynek teljes összege levásárolható kedvezményes Perfect Age V-lifting csomagunkra.

A tanfolyam minimum 2, maximum 6 fővel indul. A képzésen kávéval, teával, ropogtatni valóval kedveskedünk, melyet a tanfolyam előtt, után, illetve a szünetben, az előtérben fogyaszthatsz el.

A tanfolyamok 10 órakor kezdődnek és legkésőbb 13 órakor végződnek. Kérünk, a kezdés előtt kb. 15 perccel érkezz meg, hogy időben kezdhessünk, és még kényelmesen megvendégelhessünk egy kávéval.

Jelentkezésed e-mailben az info@biodroga.hu címen, illetve telefonon a 70/775-5575-ös számon fogadjuk el. Ugyanezen elérhetőségeinken szívesen adunk információt képzéseinkről, készítményeinkről.

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd rá számlaszámunkra (Dr.Szépség Kft 12010855-01507061-00100003 Raiffeisen Bank). A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.