BIODROGA INSTITUT kreatív alaptanfolyam

Az alap tanfolyam tökéletes arra, hogy megismerd a BIODROGA INSITUT teljes palettáját, átlásd a kezelési rendszerét, hasznos tanácsokat, tippeket kapj.

Először bemutatjuk a BIODROGA történetét, alap filozófiáját, majd termékcsoportonként ismerkedhetsz meg a készítményekkel. Lehetőséged van minden készítményt a saját bőrödön „megkóstolni”.

A tanfolyamhoz részletes írásos anyagot adunk, mely tartalmazza a hatóanyaglistát, a készítmények jellemzőit, felhasználási lehetőségeit. Emellé BIODROGA Kezelőkönyvet biztosítunk, melyből hasznos tippeket, kezelési protokollokat sajátíthatsz el, illetve az anyagköltség-kalkulációk segítenek a kezelések beárazásában is.

A tanfolyam díja 5.000 Ft, melynek teljes összege vásárlási limit nélkül levásárolható. A tanfolyam után egyéni konzultáció keretében kedvezményes induló csomagot is összeállítunk.

A tanfolyam minimum 2, maximum 8 fővel indul. A képzésen kávéval, teával, ropogtatni valóval kedveskedünk, melyet a tanfolyam előtt, után, illetve a szünetben, az előtérben fogyaszthatsz el.

A tanfolyamok 10 órakor kezdődnek és legkésőbb 14 órakor végződnek. Kérünk, a kezdés előtt kb. 15 perccel érkezz meg, hogy időben kezdhessünk, és még kényelmesen megvendégelhessünk egy kávéval.

Jelentkezésed e-mailben az info@biodroga.hu címen, illetve telefonon a 70/775-5575-ös számon fogadjuk el. Ugyanezen elérhetőségeinken szívesen adunk információt képzéseinkről, készítményeinkről.

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd rá számlaszámunkra (Dr.Szépség Kft 12010855-01507061-00100003 Raiffeisen Bank). A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.