Továbbképzések

Tanfolyamainkon és továbbképzéseinken elsajátíthatja a készítményekhez kapcsolódó gyakorlati tudnivalókat, különleges kezeléseket, masszázsokat. Megismerheti a készítmények széles alkalmazási körét, azokat a bőrjelenségeket és problémákat, amivel a vendégek felkeresik.

BIODROGA INSTITUT alaptanfolyam: A BIODROGA termékek teljes palettájának ismertetése, gyakorlati tippek, kezelési tervek, kérdés-válaszok. A képzés díja 5.000 Ft, ami a képzés napján levásárolható.

Masszázsfogások: A BIODROGA történetének legsikeresebb masszázsfogásainak gyakorlati képzése. A továbbképzés díja 10.000 Ft, ami a képzés napján levásárolható.

Hegyikristály masszázstanfolyam: Kristály pálcával végzett arc- és dekoltázsmasszázs, mely bármelyik Biodroga kezelésbe beépíthető.

Újdonság bemutató: évente két alkalommal bemutató keretében ismerkedhet meg újdonságainkkal elsőkézből. A bemutató díjtalan.

A képzéseken részletes szakmai anyaggal látjuk el, illetve a tanfolyam végén oklevelet állítunk ki. Lehetőség van díjtalan ismétlő képzésre visszatérni hozzánk.

A BIODROGA INSITUT és MD bemutatókról, továbbképzésekről és tanfolyamokról időpontokat és helyszíneket az alábbi linken talál ->>

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.