Továbbképzések

Tanfolyamainkon és továbbképzéseinken elsajátíthatod a készítményekhez kapcsolódó gyakorlati tudnivalókat, különleges kezeléseket, masszázsokat. Megismerheted a készítmények széles alkalmazási körét, azokat a bőrjelenségeket és problémákat, amivel a vendégek felkeresnek.

BIODROGA INSTITUT kreatív alapozó tanfolyam: A BIODROGA spa teljes termékcsaládjának ismertetése, gyakorlati tippek, kezelési tervek, kérdés-válaszok. A tanfolyamról részletesen itt olvashatsz: –>>>

Masszázsfogások: A BIODROGA történetének legsikeresebb masszázsfogásainak gyakorlati képzése. A továbbképzés díja 10.000 Ft, ami a képzés napján levásárolható.

Hegyikristály masszázstanfolyam: Kristály pálcával végzett arc- és dekoltázsmasszázs, mely bármelyik Biodroga kezelésbe beépíthető. A tanfolyamot igény esetén tartjuk csak meg.

A képzéseken részletes szakmai anyaggal látunk el, illetve a tanfolyam végén oklevelet állítunk ki. Lehetőséged van díjtalan ismétlő képzésre visszatérni hozzánk.

A BIODROGA INSITUT és MD bemutatókról, továbbképzésekről és tanfolyamokról időpontokat és helyszíneket az alábbi linken találsz ->>

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.