Kezelések

A BIODROGA INSTITUT kezelések variálhatósága teszi ezt a márkát ennyire egyedivé: ahogy minden vendég más, így egyénre szabhatjuk és mindig más illattal, textúrával varázsolhatjuk el vendégünket.

A szérumokat, koncentrátumokat felvihetjük közvetlenül a letisztítás után, a maszk alatt vagy a befejező krém előtt. Használhatjuk ultrahang vagy iontoforézis alá, illetve egymással is bátran keverhetjük őket. Amennyiben tű nélküli mezoterápiához, dermarollerhez vagy professzionális savas hámlasztáshoz keresünk hatóanyagot, válasszunk az orvos-kozmetikai termékek, a BIODROGA MD szérumai közül.

A BIODROGA INSTITUT és BIODROGA MD termékek egymással is variálhatók, egy kezelésen belül így még szélesebb spektrumban tudunk összeállítani terméksort. Külön kiadványban jelentetjük meg a kezelési terveket, melyeket mankónak szánunk. Egyfelől azért, hogy ötleteket adjunk a termékek használatához, másfelől, hogy lássuk, időben és anyagköltségben hogyan tudunk a kezelésekkel kalkulálni.

A termékek minősége, variálhatósága és kiadóssága az, ami miatt egyre növekvő partneri körünk a BIODROGA készítményeit választják a világ több, mint 60 országában.

Fontos tudni, hogy a BIODROGA kezelési tervek sok hasznos információt tartalmaznak, de nem váltják ki az oklevelet adó alap és haladó tanfolyamok és workshop-ok tudásanyagát.

A kezelésekhez tippeket is adunk, hogyan lehet a készítményeket variálni, milyen speciális masszázstechnikát alkalmazhatunk, így a vendégek elégedetten távoznak egy-egy alkalom után.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.