Német minőség és szakértelem

A készítmények előállításánál az elsődleges szempont a kiemelkedő MINŐSÉG. A fejlesztéstől a gyártáson át a termékek csomagolásáig minden „házon belül” történik, Baden-Badenben. Kutatóorvosok és bőrgyógyászok minden összetevőt, valamint azok rövid- és hosszútávú hatásait is részletesen vizsgálják és tesztelik a piacra kerülés előtt.

Holisztikus terápiáik alapját a professzionális arc- és testápoló készítmények, valamint relaxáló és látványos eredményeket adó kezelések adják. Így a Biodroga szakemberek mindig a legjobbat nyújtják vendégeik számára szerte a világon.

Sajátos hozzáállásunk a bőrhöz bebizonyította, hogy a problémákat és a megoldásokat rendszerben kell kezelni, ezért elsősorban nem bőrtípusokkal, hanem a bőrproblémával foglalkozunk és a problémán belül választjuk ki a bőrtípusnak megfelelő készítményt. Szakember és vendég közös elégedettsége rendszerünk sikerének alapja.

A kiemelkedő hatóanyag formulák számtalan arc- és testkezelési metódust tesznek lehetővé, mellyel szinte az összes bőrprobléma kezelhető, a kabinban töltött idő alatt nem csak sejtjei, de lelke is megújul a kellemes illatok és a professzionális ápoló terápia alatt.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.