Híres mesterségünk címere…

Love is in the care…. akár ezt is énekelhette volna John Paul Young Baden-Baden utcáján végigsétálva. Szakmai utunkon végig azt éreztük, hogy a madárcsicsergéstől az újonnan megtanult masszázsmozdulatig minden rólunk és nekünk szól.

Tizennégy BIODROGA kozmetikus felkerekedett a BIODROGA magyarországi képviselőjével, hogy megismerje a márka legújabb termékeit és kezeléseit, bepillantást nyerhessen a gyártási folyamatokba, és megismerje a várost, amely ennek a kiemelkedő márkának ad otthont.

Baden-Baden

Kezdjük a várossal, ami eddig valahogy elkerülte a magyarok figyelmét, pedig a szívében lüktető park, a csodás épületek, a fürdő és a körülötte elterülő Fekete-erdő minden évszakban változatos programokat nyújt. Kedvesen tudják, hogy Baden-Badenben található a legrégebbi kaszinó Európában, ahol Puskin és Gogol is az idejét töltötte. Itt volt Kincsem egyik legizgalmasabb nyertes futama, és itt található a legmelegebb (68 fokos) természetesen feltörő termálvíz, mellyel már a római katonák is gyógyították sebeiket.

A BIODROGA vállalat

A BIODROGA márka megalkotója, Walter Friedmann  Baden-Würtenberg tartományból származott, így ő „hazahozta” a vállalatot, amikor Potsdamból áttelepítette ide a gyárat. Itt minden házon belül történik, a megtervezéstől a gyártson keresztül a csomagolásig – a vállalat semmit sem ad ki a kezéből, és ez sikerének egyik záloga is.

A gyárlátogatás alatt megnézhettük a fejlesztő és tesztelő laboratóriumokat (szigorúan fotózásmentesen), megismertük a tervezés és gyártás bonyolult folyamatait, és megtapasztalhattuk, micsoda munka, precizitás és higiénia rejlik egy tégely professzionális krémben.

Az új termékek és kezelések

A szervezők semmit nem rejtettel el előlünk, két nap után annyi információval, újdonsággal jöttünk haza, hogy még mindig a varázslatában élünk.

Nem volt meglepetés, hogy az új Enzim peeling volt kozmetikusaink körében a legnépszerűbb. Változatosan, látványosan és minden bőrön alkalmazható termékről van szó. Júliustól már a mi polcainkon is megtalálható.

A Biodroga Institut márka legújabb anti-aging vonala, a Perfect Age és a hozzá kapcsolódó V-lifting kezelés volt az igazi WOOOW. Annyira látványosra sikeredett már az első kezelés, hogy még a sokat látott szakembereink is annyit mondtak rá: Ez igen! A termékek már kaphatók, a V-lifting kezelés szeptembertől központunkban workshpunk keretében sajátítható el. Hogy ne csak a velünk utazók éljék át ezt a Woow-élményt, most minden szakember egy próbakezelésen tapasztalhatja meg saját  bőrén a Perfect Age hatását (keresd Editet a 70/775-5575-ös számon!)

A legújabb férfi termékcsalád, a BIODROGA MEN igazi vonzereje, hogy 2 in 1 készítményeket tartalmaz: hidratáló+szakállápoló, anti-age+szemápoló, after shave+érzékeny bőrre való készítmény. Látszódott a női szemeken, hogy nem csak a prezentációban szereplő férfiak képe miatt volt nagy az érdeklődés, hanem az átgondolt férfiápolás koncepciója miatt is. A termékek már a polcokon.

A második napon az orvos-kozmetikai BIODROGA MD márka újdonságait ismerhettük meg. Egy nagyon erős első nap után is tudott újat mutatni a vállalat.

A Thermo peeling elsőre megosztónak bizonyult, hiszen itt nem egy kényeztető, hanem egy erősen melegítő, méregtelenítő, tisztító peelingről van szó. Hatása bámulatos volt, ezzel kapcsolatban nem volt senkiben kétség (hozzáteszem, napokkal később is lehet érezni, ahogy a bőr fokozatosan javul, tisztul, egységesedik). A termék nyár végén-ősz elején lesz elérhető.

Az MD is új anti-age vonallal, az Ultimate termékcsaláddal jelentkezett, melyet a világon elsőként – még a vállalat dolgozói előtt!!! – a magyar kozmetikus csapat tesztelhetett. A Kollagén feltöltő termékcsaládot váltó új széria megnyugtatott mindenkit: ha valamit lehetett fokozni a Kollagén feltöltő termékeken, akkor a BIODROGA MD fejlesztői ezt megugrották. Egy könnyedebb, gyorsan szívódó, bámulatos terméksor jött létre, melynek alapját a legújabb epigenetikai kutatások ihlették. Igen, mi is úgy éreztük magunkat, mint egy sci-fiben. A készítmény hamarosan érkezik!

A csapat

Egyszerűen nem hagyhattam ki azokat, akik nélkül ez a felejthetetlen út nem jött volna létre, a velünk utazó és tapasztaló kozmetikusokat. Köszönjük nektek a jelenléteteket, a hozzászólásaitokat, kérdéseiteket, a támogatásotokat, a nevetéseteket és a fantasztikus energiátokat. A BIODROGA magyarországi forgalmazójának ez munka lett volna, de egy pillanatig nem éreztük ezt, mert nekünk is nagy élményt szereztetek. Külön köszönet illeti az időjárás Istennőjét, aki oly kegyes volt hozzánk utunk során.

És hogy mi várható még? Az új termékek és kezelések mellett már a következő rendezvényünket szervezzük… hiszen a fejlődés nem áll le – ahogy mi sem 😉

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.